CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

Szerző:Nagy Előd Ernő
Cím:Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány dióhéjban / Nagy Előd Ernő, Kovács Béla
Megjelenés:Marosvásárhely : Studium ; Kolozsvár : Erdélyi Múzeum-Egyesület, 2020
Terjedelem:147 p. : ill. ; 24 cm
Megjegyzések:Bibliográfia a fejezetek végén
Közös orvosi egyetemi jegyzet-sorozatot indított útjára a marosvásárhelyi Studium-Prospero Alapítvány által fenntartott Studium Kiadó, illetve a kolozsvári székhelyű Erdélyi Múzeum-Egyesület kiadója. A sorozatban a felsőfokú marosvásárhelyi orvosképzést, az egyetemi oktatást és kutatást egyaránt szolgáló, segítő szakmunkák megjelentetését tervezzük, melyek az intézmény oktatóinak tollából születtek. Az Élettan című kötet a sorozat első darabjaként márciusban látott napvilágot, szerzői Metz Júlia, Orbán-Kis Károly, valamint Szilágyi Tibor. A második kötetet a Nagy Előd Ernő és Kovács Béla szerzőpáros jegyzi, Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány dióhéjban címmel idén májusban várható megjelenése.
ETO jelzet:663/664:577.1(075.8) 612.3(075.8) 613.2(075.8)
NLM jelzet:QU 50
LC jelzet:TX541
ISBN:978-606-8349-56-5 (fűzött) 978-606-739-151-0 (fűzött)
Tárgyszavak:Élelmiszer analízis
Élelmiszer összetétel
Táplálkozás
Food Analysis.
Food Composition.
Nutrition.
Food Analysis
Nutritional Sciences
Egyéb nevek:Kovács Béla
Borító:
LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
DEENK Élet- és Természettudományi Könyvtár [1. em.]QU50 N17Kölcsönözhető00
Rekordok letöltése1