CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

Szerző:Dunszt Károly
Cím:Cukrászati technológia I. : az élelmiszeripari szakképzés tankönyve / [szerző Dunszt Károly] ; [közread. a] Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.
Kiadás:8. utánny.
Megjelenés:Budapest : Herman O. Int. Nonprofit Kft., 2018
Terjedelem:198, [7] p. : ill. ; 24 cm
Megjegyzések:Bibliogr.: p. [199].
ETO jelzet:664.68 (078)
ISBN:978-963-9107-42-7 (fűzött)
Tárgyszavak:Cukrászat technika
Confectionery Technique.
Egyéb nevek:Herman Ottó Intézet (Budapest)
Borító:
LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér664.68 C88Kölcsönözhető00
Rekordok letöltése1