CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

Szerző:Panyik Gáborné
Cím:Pálinkafőzés : ágyas pálinka és likőr készítése / Panyik Gáborné
Kiadás:Javított kiadás
Megjelenés:Budapest : Cser Kiadó, 2019
Terjedelem:115 p. : ill., színes ; 24 cm
Megjegyzések:Bibliogr.: p. 115.
A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.
ETO jelzet:663.5
ISBN:978-963-278-571-4 (fűzött)
Tárgyszavak:Égetett szeszes italok
Pálinka
Égetett szeszes italok
Liquors.
Brandy.
Borító:
LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér663.5 P23Kölcsönözhető00
Rekordok letöltése1