CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

Szerző:Figura, Ludger O.
Cím:Food physics : physical properties - measurement and applications / Ludger O. Figura, Arthur A. Teixeira
Megjelenés:Berlin : Springer, 2007
Terjedelem:XV, 550 p. : ill. ; 24 cm
Megjegyzések:Bibliográfia a fejezetek végén
This is the first textbook in this field of increasing importance for the food and cosmetics industries. It is indispensable for future students of food technology and food chemistry as well as for engineers, technologists and technicians in the food industries. It describes the principles of food physics starting with the very basics - and focuses on the needs of practitioners without omitting important basic principles. It will be indispensable for future students of food technology and food chemistry as well as for engineers, technologists and technicians in the food industries. Food Physics deals with the physical properties of food, food ingredients and their measurement.
ETO jelzet:663/664.016 663/664.017
ISBN:978-3-540-34191-8
Tárgyszavak:Élelmiszer összetétel technika
Egyéb nevek:Teixeira, Arthur A. (1944-)
Borító:
LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
DE MÉK Agrokémiai és Talajtani Intézet663/664.016 F57Helyben használható00
Rekordok letöltése1