CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

Szerző:Kovács Gáborné
Cím:Élelmiszeripari technológia II. : az élelmiszeripari szakképzés tankönyve / [szerző Kovács Gáborné, Szabó Sándorné, Karáné Tabányi Zsuzsanna, Urbán András, Csajághy Károly, Réz Gáborné] ; [közread. a] Hermann Ottó Intézet
Kiadás:harmadik, változatlan utánnyomás
Megjelenés:Budapest : Hermann Ottó Intézet, 2019, cop. 2002
Terjedelem:328, [2] p. : ill. ; 24 cm
ETO jelzet:658.5(078) 664.14(078)
ISBN:978-963-9317-33-8 (fűzött)
Tárgyszavak:Élelmiszeripar és -kereskedelem
Gyártásszervezés
Food industry and trade.
Production planning.
Egyéb nevek:Szabó Sándorné
Karáné Tabányi Zsuzsanna
Urbán András
Csajághy Károly
Réz Gáborné
Herman Ottó Intézet (Budapest)
Borító:
LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér664.02 K77Kölcsönözhető00
Rekordok letöltése1