CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

Cím:Essentials in fermentation technology / Aydin Berenjian editor
Megjelenés:Cham, Switzerland ; Springer, [2019], cop. 2019
Terjedelem:X, 313 p. : ill. ; 24 cm
Megjegyzések:Bibliogr. a fejezetek végén
This textbook teaches the principles and applications of fermentation technology, bioreactors, bioprocess variables and their measurement, key product separation and purification techniques as well as bioprocess economics in an easy to understand way. The multidisciplinary science of fermentation applies scientific and engineering principles to living organisms or their useful components to produce products and services beneficial for our society. Successful exploitation of fermentation technology involves knowledge of microbiology and engineering. Thus the book serves as a must-have guide for undergraduates and graduate students interested in Biochemical Engineering and Microbial Biotechnology. (kiadói ismertetés)
Sorozati cím:(Learning materials in biosciences, 2509-6125)
ETO jelzet:579.66/.67 663.1 54:663.1
NLM jelzet:QU 34
LC jelzet:QR151
ISBN:978-3-030-16229-0 (fűzött)
Tárgyszavak:Fermentáció
Ipari mikrobiológia
Vegyészmérnöki tudományok
Fermentation.
Industrial microbiology.
Chemical engineering.
Egyéb nevek:Berenjian, Aydin
Learning materials in biosciences
Borító:
LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
DEENK Élet- és Természettudományi Könyvtár [1. em.]QR151 E93Kölcsönözhető00
Rekordok letöltése1