Bejelentkezés
Magyar [Hu]
English [En]
Toggle navigation
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Bejelentkezés
Magyar [Hu]
English [En]
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Központi Katalógus
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Kedvencek
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Lista
Mozaik
Normál, példányokkal
Hosszú, példányokkal
Hosszú
MARC
HUNMARC
Cédula
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
Tipus növekvő
Tipus csökkenő
1.
Cím:
Poultry and pig nutrition : challenges of the 21st century / edited by Wouther H. Hendriks, Martin W. A. Verstegen, László babinszky
Kiadás:
First publishers
Megjelenés:
Netherlands : Wageningen Academic Piblischers , 2019
Terjedelem:
428 p. : illusztrált, ; 24 cm
Megjegyzések:
Bibliogr.: p. 412-418
Poultry and pig nutrition: challenges of the 21st century focuses on the important challenges animal production faces in the light of increasing global feed scarcity, climate change and improvements in animal welfare. Animal nutrition plays a critical role in providing answers to these 21st century challenges. Internationally leading authorities in nutrition and nutrition-related disciplines provide their views and solutions. New research areas are discussed and the current gaps in our knowledge are identified. Among the topics discussed are the use of microbes for natural solutions, the importance of individual feed intake determination, technological treatments of feed ingredients, and advances in modelling. In addition, authors provide their insights on the effects of environment/housing on animal functioning and the impact of climate change on the mycotoxin content of feed ingredients as well as the importance of pro- and antioxidant balance in animals. The increasing global demand for feed will increase the search for alternative feed ingredients especially new protein sources while for an environmentally sustainable human diet, life cycle assessment needs to be combined with other modelling techniques that address environmental impacts of dietary choices at the (inter)national level. Future challenges require new solutions and innovations, and this book contains a collection of ideas for our 21st century challenges.
ETO jelzet:
636/639
ISBN:
9789086863334 9789086868841 (eBook)
Tárgyszavak:
Sertés takarmányozás és takarmányok
Baromfi takarmányozás és takarmányok
Swine Feeding and feeds.
Poultry Feeding and feeds.
Egyéb nevek:
Hendriks, Wouther H.
Verstegen, Martin W. A.
Babinszky László (1950-)
Borító:
Kedvencek között:
Raktári kérés
Előjegyzés
Lelőhely
Téma
Egyéb tematikus jelzet
Jelzet
Évszám
Kötet
Státusz
Előjegyz.
Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Olvasóterem
636.4.084 P87
Helyben használható
0
0
DE MÉK Állattenyésztési Tanszék
636.4.084 P87
Helyben használható
0
0
DE MÉK Állattenyésztési Tanszék
636.4.084 P87
Helyben használható
0
0
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára [raktár]
636.4.084 P87
Feldolgozás alatt
0
0
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér
636.4.084 P87
Kölcsönözhető
0
0
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v9.4.11
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.