CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

Cím:The science of spice (magyar) A fűszer nagykönyve : 40 régió autentikus ízei, 65 innovatív recept / Stuart Farrimond [et al.] ; [ford. Nagy Györgyi Eszter ...]
Megjelenés:Budapest : HVG Kv., 2018
Terjedelem:224 p. : ill. ; 24 cm
Megjegyzések:Tárgymutató: p. 218-222.
Úgy tartják, hogy a megfelelő fűszerek használatához és összeillő fűszer-kombinációk létrehozásához alapos ismeretekre, nagy tapasztalatra és sok kísérletezésre van szükség. Dr. Stuart Farrimond élelmiszertudós bestseller szerző szerint azonban a tudományos felfedezések mára a fejük tetejére állították a bevett elképzeléseket, korábban nem használt fűszerek kerülhetnek egyes fogásokba - a kreatív szakácsok legnagyobb örömére. A fűszer nagykönyve bemutatja a világ különböző régióinak és országainak hagyományos fűszereit, valamint azokat a könnyen elsajátítható, tudományosan megalapozott elveket, amelyek forradalmasítják a fűszerek felhasználását. Emellett számos elismert séf ajánlja kedvenc fűszerkeverékeit és receptjeit. Így ahelyett, hogy teljesen az alapokkal kellene kezdenünk, az itt bemutatott fűszerkeverékek alapján szabadjára engedhetjük a fantáziánkat.
ETO jelzet:635.7 664.5 641.885 641.55(083.12)
ISBN:978-963-304-714-9 (kötött) :
Ár:5000 Ft
Tárgyszavak:Élelmiszer
Fűszerek
Szakácsművészet
Food.
Spices.
Cookery.
Borító:
LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér641.885 S85Kölcsönözhető00
DEENK Bölcsészettudományi Könyvtár [raktár]3.431.441Kölcsönözhető00
Rekordok letöltése1