CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

Cím:Food science and technology / edited by Geoffrey Campbell-Platt
Kiadás:Second edition
Megjelenés:Hoboken, NJ, USA : Wiley, 2017
Terjedelem:557 p. : ill., ; 25 cm
Megjegyzések:Bibliográfiát és indexet tartalmaz
Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide. The book is supported by the International Union of Food Science and Technology and comprises 21 chapters, carefully written in a user-friendly style by 30 eminent industry experts, teachers, and researchers from across the world. All authors are recognized experts in their respective fields, and together represent some of the world's leading universities and international food science and technology organizations. All chapters in this second edition have been fully revised and updated to include all-new examples and pedagogical features (including discussion questions, seminar tasks, web links, and glossary terms). The book is designed with more color to help enhance the content on each page and includes more photos and illustrations to bring the topics to life.
Más fizikai forma:Online változata: Food science and technology [elektronikus dokumentum] Hoboken, NJ, USA : Wiley Blackwell, [2018], cop. 2018
LC jelzet:TP370
ISBN:978-0-470-67342-3 (kötött)
Tárgyszavak:Élelmiszeripar és -kereskedelem
Biotechnológia
Food industry and trade.
Food Biotechnology.
Egyéb nevek:Campbell-Platt, Geoffrey
   Lásd még:
Más fizikai forma (1)
Borító:
LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Olvasóterem663/664 F62Helyben használható00
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér664.01 F62Kölcsönözhető00
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér664.01 F62Lejár: 2022.09.15.00
Rekordok letöltése1