Bejelentkezés
Magyar [Hu]
English [En]
Toggle navigation
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Bejelentkezés
Magyar [Hu]
English [En]
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Központi Katalógus
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Kedvencek
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Lista
Mozaik
Normál, példányokkal
Hosszú, példányokkal
Hosszú
MARC
HUNMARC
Cédula
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
Tipus növekvő
Tipus csökkenő
1.
Cím:
Food science and technology / edited by Geoffrey Campbell-Platt
Kiadás:
Second edition
Megjelenés:
Hoboken, NJ, USA : Wiley, 2017
Terjedelem:
557 p. : ill., ; 25 cm
Megjegyzések:
Bibliográfiát és indexet tartalmaz
Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide. The book is supported by the International Union of Food Science and Technology and comprises 21 chapters, carefully written in a user-friendly style by 30 eminent industry experts, teachers, and researchers from across the world. All authors are recognized experts in their respective fields, and together represent some of the world's leading universities and international food science and technology organizations. All chapters in this second edition have been fully revised and updated to include all-new examples and pedagogical features (including discussion questions, seminar tasks, web links, and glossary terms). The book is designed with more color to help enhance the content on each page and includes more photos and illustrations to bring the topics to life.
Más fizikai forma:
Online változata: Food science and technology [elektronikus dokumentum] Hoboken, NJ, USA : Wiley Blackwell, [2018], cop. 2018
LC jelzet:
TP370
ISBN:
978-0-470-67342-3 (kötött)
Tárgyszavak:
Élelmiszeripar és -kereskedelem
Biotechnológia
Food industry and trade.
Food Biotechnology.
Egyéb nevek:
Campbell-Platt, Geoffrey
Lásd még:
Más fizikai forma
(1)
Borító:
Kedvencek között:
Raktári kérés
Előjegyzés
Lelőhely
Téma
Egyéb tematikus jelzet
Jelzet
Évszám
Kötet
Státusz
Előjegyz.
Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Olvasóterem
663/664 F62
Helyben használható
0
0
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér
664.01 F62
Kölcsönözhető
0
0
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér
664.01 F62
Lejár: 2022.09.15.
0
0
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v9.4.11
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.