Bejelentkezés
Magyar [Hu]
English [En]
Toggle navigation
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Bejelentkezés
Magyar [Hu]
English [En]
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Központi Katalógus
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Kedvencek
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Lista
Mozaik
Normál, példányokkal
Hosszú, példányokkal
Hosszú
MARC
HUNMARC
Cédula
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
Tipus növekvő
Tipus csökkenő
1.
Szerző:
Neoh, Tze Loon
Cím:
Introduction to food manufacturing engineering / Tze Loon Neoh, Shuji adachi, Takeshi Furuta
Megjelenés:
Singapore: Springer, [2016]
Terjedelem:
xi, 179 p. : ill. ; 25 cm
Megjegyzések:
This book provides basic food engineering knowledge for beginners. The discipline of food processing conforms with actual food manufacturing flows and thus is readily comprehensible, although food engineering has great diversity as the common principles of operations for most food manufacturing processes are covered. This volume therefore endeavors to initially embody food manufacturing flows and pays careful attention to quantitatively detailing and explaining the manufacturing operations involved from an engineering point of view. Because this book is intended to be a very basic introductory text for food engineering, it introduces a variety of foods and food ingredients with which the intended readership is familiar to explain comprehensively the fundamental unit operations through the manufacturing flows. Various real foods and food ingredients are used to explain the principles of food engineering so that students of food science, technology, and engineering courses will be able to better grasp the basic concepts. The book includes many exercises for learning how to draw proper graphs and how to deal with mathematical formulas and numerical values. Readers can learn common principles, which are easily applicable to other fields such as pharmaceuticals and biotechnology, through the many examples that are provided.
ETO jelzet:
663/664
ISBN:
978-981-10-0441-4
Tárgyszavak:
Élelmiszer biotechnológia
Biokémiai technika
Biochemical engineering.
Food Biotechnology.
Egyéb nevek:
Adachi, Shuji
Furuta, Takeshi
Borító:
Kedvencek között:
Raktári kérés
Előjegyzés
Lelőhely
Téma
Egyéb tematikus jelzet
Jelzet
Évszám
Kötet
Státusz
Előjegyz.
Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér
664.01 N63
Helyben használható
0
0
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér
664.01 N63
Korlátozottan kölcsönözhető
0
0
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v9.4.11
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.