CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

Szerző:Toledo, Romeo T.
Cím:Fundamentals of food process engineering / Romeo T. Toledo, Rakesh K. Singh, Fanbin Kong
Megjelenés:New York, NY : Springer Science+Business Media, 2018
Terjedelem:XVI, 449 p. : 216 ill., 22 ill. színes ; 25 cm
Megjegyzések:Written for the upper level undergraduate, this updated book is also a solid reference for the graduate food engineering student and professional. This edition features the addition of sections on freezing, pumps, the use of chemical reaction kinetic date for thermal process optimization, and vacuum belt drying. New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness. Other sections have been expanded
ETO jelzet:641.3 664
ISBN:9783319900971
Tárgyszavak:Élelmiszeripar és -kereskedelem
Élelmiszer-tartósítás
Food conservation.
Egyéb nevek:Singh, Rakesh K.
Kong, Fanbin
Borító:
LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér664.01 T58Korlátozottan kölcsönözhető00
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér664.01 T58Korlátozottan kölcsönözhető00
Rekordok letöltése1