Bejelentkezés
Magyar [Hu]
English [En]
Toggle navigation
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Bejelentkezés
Magyar [Hu]
English [En]
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Központi Katalógus
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Kedvencek
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Lista
Mozaik
Normál, példányokkal
Hosszú, példányokkal
Hosszú
MARC
HUNMARC
Cédula
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
Tipus növekvő
Tipus csökkenő
1.
Cím:
Food & drink
Food and drink--good manufacturing practice : a guide to its responsible management / Louise Manning
Kiadás:
7th ed.
Megjelenés:
Hoboken, NJ, USA : Wiley, [2018]
Terjedelem:
384 p. : ill. ; 25 cm
Megjegyzések:
Revised edition of Food & drink.
bibliográfiát és indexet tartalmaz
This all-new, 7th edition of Food and Drink - Good Manufacturing Practice: A Guide to its Responsible Management features a wealth of new information reflecting changes in the industry and advances in science that have occurred since the publication of the last edition back in 2013. They include topics such as: Food Safety Culture, Food Crime and Food Integrity Management Systems, Food Crime Risk Assessment including vulnerability risk assessment and Threat Analysis Critical Control Point (TACCP), Security and Countermeasures, Food Toxins, Allergens and Risk Assessment, Provenance and authenticity, Electronic and digital traceability technologies, Worker Welfare Standards; Smart Packaging, Food Donation Controls and Animal Food Supply, Safety Culture; Provenance and integrity testing and Sustainability Issues. In addition to the new topics mentioned above, Food and Drink - Good Manufacturing Practice, 7th Edition offers comprehensive coverage of information in chapters on Quality Management System; Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP); Premises and Equipment; Cleaning and Sanitation; Product Control, Testing and Inspection; Heat Preserved Foods; Frozen Foods; Foods for Catering and Vending Operations; and much more.
ETO jelzet:
658 663/664
LC jelzet:
TP369.G7
ISBN:
9781119388449 (pbk.)
Tárgyszavak:
Élelmiszeripar és -kereskedelem
Minőségellenőrzés
Food industry and trade.
Quality control.
Egyéb nevek:
Manning, Louise
Borító:
Kedvencek között:
Raktári kérés
Előjegyzés
Lelőhely
Téma
Egyéb tematikus jelzet
Jelzet
Évszám
Kötet
Státusz
Előjegyz.
Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér
663/664 F66
Korlátozottan kölcsönözhető
0
0
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Kölcsönzőtér
663/664 F66
Korlátozottan kölcsönözhető
0
0
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.