CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

Cím:Élelmiszeripari alapfogalmak / [fel. szerk. Szűcs Viktória]
Megjelenés:Budapest : NAK, 2018
Terjedelem:2 db : ill., színes ; 23 cm
Megjegyzések:Bibliogr.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ,,Élelmiszeripari kézikönyv" című sorozata keretében készítette el élelmiszeripari alapfogalmakat ismertető kétkötetes kiadványát. A hazai élelmiszer-gazdaság meghatározó szereplőjeként hivatásunk a kamarai tagság tevékenységének, hatékonyságnövelésének segítése. Ennek jegyében állítottuk össze ezen hiánypótló köteteket is, melyek szakmai alapossággal tartalmazzák az élelmiszeripar több száz alapfogalmát. Mindennek összefoglalásában egyetemi oktatók és meghatározó vállalatoknál tevékenykedő szakemberek működtek közre - ezzel garantálva az elmélet és a gyakorlat összhangját. Az alapfogalom-gyűjtemény az élelmiszeripar részterületeinek széles körét fedi le, az élelmiszer- előállítás minden főbb lépésének fogalmait külön fejezet tárgyalja. A különböző szakágazatok, az élelmiszer-csomagolás és a -marketing területének vonatkozó kulcsszavait további definíciók egészítik ki, például a táplálkozás-élettan és az élelmiszer-biztonság témájában. A jogszabályi háttéren is alapuló fogalmak egyféle ágazati jogszabálygyűjteményt is adnak, ami meggyőződésünk szerint az élelmiszer-előállítóknak hasznos segítséget jelent mindennapi munkájuk során.
Sorozati cím:(Élelmiszeripari kézikönyv, 2631-0864 ; 1.)
Kötetek:1. - 145 p. -
2. - 102 p. -
ETO jelzet:663/664
Tárgyszavak:Élelmiszeripar és -kereskedelem
Food industry and trade.
Egyéb nevek:Szűcs Viktória
Élelmiszeripari kézikönyv
Borító:
LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Olvasóterem664 E381Helyben használható00
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Olvasóterem664 E381Kölcsönözhető00
Rekordok letöltése1