Bejelentkezés
Magyar [Hu]
English [En]
Toggle navigation
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Bejelentkezés
Magyar [Hu]
English [En]
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Központi Katalógus
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Kedvencek
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Lista
Mozaik
Normál, példányokkal
Hosszú, példányokkal
Hosszú
MARC
HUNMARC
Cédula
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
Tipus növekvő
Tipus csökkenő
1.
Cím:
Probiotic dairy products / edited by Adnan Y. Tamime, Scotland, United Kingdom, Linda V. Thomas, editor, International Journal of Dairy Technology, England, United Kingdom
Kiadás:
Second ed.
Megjelenés:
Hoboken, NJ : Wiley, 2017
Terjedelem:
410 p. ; 25 cm
Megjegyzések:
bibl. és indexet tartalmaz.
"Probiotic Dairy Products, Second Edition, looks at the advancements in the dairy industry and reviews the latest scientific developments in regard to the 'functional' aspects of dairy and fermented milk products and their ingredients. This new edition boasts a new co-editor, a number of new contributing authors, and 4 brand new chapters on the following topics: History of Probiotics Prebiotic components Probiotic Research: Human and Mechanistic Studies Production of Vitamins, EPS, and Bacteriocins This book is an essential title for dairy scientists, dairy technologists and nutritionists worldwide"--
"This book reviews the recent advancements in the dairy industry and includes the latest scientific developments in regard to the 'functional' aspects of dairy and fermented milk products and their ingredients. Since the publication of the first edition of this text, there have been incredible advances in the knowledge and understanding of the human microbiota, mainly due to the development and use of new molecular analysis techniques"--
Sorozati cím:
(Society of dairy technology)
ETO jelzet:
641.3
LC jelzet:
QR121
ISBN:
9781119214106 (hardback)
Tárgyszavak:
Tej analízis
Mikrobiológia
Táplálkozás
Milk Analysis.
Microbiology.
Egyéb nevek:
Tamime, A. Y.
Thomas, Linda V., (szerk.)
Society of dairy technology series
Borító:
Kedvencek között:
Raktári kérés
Előjegyzés
Lelőhely
Téma
Egyéb tematikus jelzet
Jelzet
Évszám
Kötet
Státusz
Előjegyz.
Mellékletek
DEENK Böszörményi úti Campus Könyvtára Olvasóterem
641.3 P76
Helyben használható
0
0
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v9.4.11
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.